Expand your knowledge

  • +386 49 666 692
  • Magj. Prishtinë-Ferizaj km1
  • Hëne - Shtune 8.00 - 17:00

Instalues Elektrik

Instalues Elektrik

Nxënësit të orientuar në profilin “Instalues Elektrik” në Bau Akademi do të kenë mundësi të përfitojnë dhe të jenë të aftë të ushtrojnë kompetencat profesionale ...

më shumë

Instalues i ngrohjes dhe klimatizimit

Instalues i ngrohjes dhe klimatizimit

Nxënësit në shkollën e mesme profesionale Bau Academy të orientuar në profilin “Instalues i Ngrohjes dhe Klimatizimit” do të përfitojnë njohuri dhe të jenë të ...

më shumë

Instalues i ujësjellësit dhe kanalizimit

Instalues i ujësjellësit dhe kanalizimit

Nxënësit në shkollën e mesme profesionale Bau Academy, të orientuar në profilin “Instalues i ujësjellësit dhe kanalizimit”, do të jenë të aftë t’i ushtrojnë kompetencat ...

më shumë

Metalpunues dhe saldator

Metalpunues dhe saldator

Profili “Metalpunues” në Bau Academy do të ofrojë mundësi për nxënësit të përfitojnë dhe të jenë të aftë të ushtrojnë kompetencat profesionale duke përfshirë leximin ...

më shumë

Ndërtimtari

Ndërtimtari

Nxënësit të orientuar në profilin “Ndërtimtari” në Bau Akademi do të kenë mundësi të përfitojnë dhe të jenë të aftë të ushtrojnë kompetencat profesionale duke ...

më shumë

Apliko Tani

Kalendari i Eventeve

Partnerët