Expand your knowledge

  • +383 49 666 692
  • Magj. Prishtinë-Ferizaj km1
  • Hëne - Premte 8.00 - 16:00

Hapet konkursi për regjistrimin e nxënësve

06.08.2017

Bau Academy, Shkollë e mesme profesionale me partneritet Gjermano Kosovar,
hapë konkurs për regjistrimin e nxënësve në klasën e 10-të

Në këto drejtime
INSTALUES ELEKTRIK
INSTALUES NGROHJES DHE KLIMATIZIMIT
INSTALUES I UJËSJELLËSIT DHE KANALIZIMIT
METALPUNUES
NDËRTIMTARI

Apliko Online në www.bauacademy.com deri me 20 Gusht dhe përfito 15% zbritje

Deri ne 50% të nxënësve do kenë mundësi të përfitojnë bursë. Behu njeri prej tyre

Ejani na vizitoni në Bau Academy, Veternik – Prishtine