Expand your knowledge

  • +383 49 666 692
  • Magj. Prishtinë-Ferizaj km1
  • Hëne - Premte 8.00 - 16:00

Java e mundësive në Bau Academy

18.05.2018

Regjistrohu nga data 18 deri me 24 qershor, përfito deri 20% ZBRITJE

JAVA E MUNDËSIVE
nga data 18 deri me 24 qershor

Bau Academy
Hap dyert për prezantimin e shkollës,
kushtet dhe mundësitë e shkollimit

Koha e rezervuar për prezantime:
E hënë – E premte: 16:00 – 19:00
E shtunë – E diel: 10:00 – 16:00

Programet mësimore për regjistrimin e nxënësve në klasën e 10-të
►Mjeshtër i ndërtimit – murator
►Instalues elektrik
►Instalues i ngrohjes dhe klimatizimit
►Metalpunues
►Servisuesit dhe instaluesit e TIK

——-
Hyr në lojë për të fituar Laptop dhe Tablet

Eja vizito shkollën dhe bëhu pjesë e lojës shpërblyese

Kushtet:
► Bëje share këtë postim në Facebook
► Eja vizito shkollën me PRIND

www.bauacademy.com
info@bauacademy.com
049 666 692