Expand your knowledge

  • +383 49 666 692
  • Magj. Prishtinë-Ferizaj km1
  • Hëne - Premte 8.00 - 16:00

Mësim praktik për nxënësit nga drejtimi Instalues Elektrik

15.03.2019

Sot, nxënësit e klasës së XI-të, drejtimi Instalues Elektrik, në kuadër të mësimit praktik u njoftuan në përgjithësi me instalimet elektrike që po kryhen ne objekte kolektive dhe mënyrat e hapjes dhe shtrirjes së kanaleve, gjë të cilën e provuan edhe vetë.
Mësimet praktike vlerësohen si tepër të nevojshme nga nxënësit, e sidomos kur ato kryhen në projekte aktuale, dhe me mbikqyrje nga profesionistë.