Expand your knowledge

  • +383 49 666 692
  • Magj. Prishtinë-Ferizaj km1
  • Hëne - Premte 8.00 - 16:00

Nxënësi Labinot Shabani çertifikohet për operimin e makinës CNC

14.06.2019

Nxënesi i shkollës Bau Academy, Labinot Shabani, ka përfunduar me sukses tranjimin, ku edhe është çertifikuar, për operimin e makinës CNC në 2D dhe 3D, modelimin përmes softuerëve CAD/CAM dhe gjenerimin e G-Kodit si princip i makinave CNC.

Trajnimi i nxënësit Labinot Shabani u bë në fondacionin BONEVET, në partneritet me GIZ-in Gjerman

Labinotit, por edhe nxënësve të tjerë, u urojme edhe shume të arritura e suksese përgjatë jetës.