Expand your knowledge

  • +383 49 666 692
  • Magj. Prishtinë-Ferizaj km1
  • Hëne - Premte 8.00 - 16:00

Vazhdim i punës praktike për nxënësit e Bau Academy

14.05.2019

Në kuadër të praktikës profesionale në objekte aktuale, nxënësit e shkollës Bau Academy, drejtimi Instalues Elektrik, kanë vazhduar mësimin praktik në objektin afarist-banesor Qëndresa Q3 në Drenas.

Gjatë kësaj faze është bërë hapja e kanaleve, vendosja e gypave fleksibil, vendosja e kutive te ndryshme dhe instalime të tjera përcjellëse.

Mësimi praktik që mundëson Bau Academy përgatitë nxënësit për punë të menjëhershme pas diplomimit, ose për vazhdim të shkollimit të mëtutjeshëm.

#praktika