Expand your knowledge

  • +383 49 666 692
  • Magj. Prishtinë-Ferizaj km1
  • Hëne - Premte 8.00 - 16:00

Vizitë e fëmijëve nga SOS fshati në shkollën Bau Academy

08.04.2019

Sot patëm kënaqësinë që në shkollën tonë të kemi vizitorë të vegjël nga SOS fshati, ku vizituan hapsirat e shkollës dhe laboratorët. Gjatë kësaj kohe, ata patëm mundesi që disa nga veglat dhe paijset t’i provonin edhe vet, nën mbikqyrjen e edukatoreve dhe profesorëve të shkollës.
Kjo vizitë, përveq që gëzoi fëmijët e SOS fshatit, gëzoi edhe stafin dhe nxënësit tanë.
Ditë që do t’a mbajmë mend për shumë kohë.
#bauacademy #sosfshati