Expand your knowledge

  • +383 49 666 692
  • Magj. Prishtinë-Ferizaj km1
  • Hëne - Premte 8.00 - 16:00

Vizitë e teleivizionit ZDF në shkollën Bau Academy

09.04.2019

Sot, gjatë ditës, një ekip nga televizioni shtetëror gjerman ZDF, vizitoi ambientet e shkollës së mesme profesionale Bau Academy.

Nga përfaqësuesit e aksionarëve të shkollës, Al Trade Holding dhe Heimerer, u prezantuan hapsirat dhe laboratorët e shkollës, me fokus në laboratorin e drejtimit Murator, kurrikula e të cilit është e harmonizuar me sistemin dual të arsimimit dhe aftësimit profesional në Gjermani.